СТАНОВИ СКОПЈЕ – ПРОДАЖБА И ИЗНАЈМУВАЊЕ

Станови-Скопје.мк е искусна и лиценцирана компанија специјализирана за недвижен имот.

Нашата мисија е да даваме услуги во посредување при купување, продавање или изнајмување недвижен имот, а визијата е да го заслужиме епитетот најдобра агенција во Република Македонија и постојано да инвестираме во нејзината работа и модернизација за да придонесеме за одржливост на заедницата во кој работиме.

Ние ви нудиме широк спектар на услуги, бидејќи нашата цел е да ги задоволиме сите ваши потреби поврзани со недвижен имот. Во нашата работа соработуваме со бројни адвокати, нотари, даночни обврзници, банки, архитекти, градежници, геодети, експерти и други експерти поврзани со нашата професија.